SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Enthusiast Mikeymoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St. Albans, Uk
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Disappearing background image

    Hi Guys,

    One site I'm creating suffers from the background image of a <li> disappearing in IE. The offending <li> is the one with the red gradient background.

    All works ok in Firefox. Any input would be a great help.

    page: http://www.webdsign.co.uk/newmarathon/index.htm

    css: http://www.webdsign.co.uk/newmarathon/style.css

    Thanks,
    Mikel
    Good decisions come from experience.
    Experience comes from making bad decisions.

  2. #2
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    39,821
    Mentioned
    158 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Hi Mikel,

    Just add position:relative to your mainnav style.
    Code:
    #mainnav {position:relative}
    BTW you are using that id twice so it should be a class

    Paul

  3. #3
    SitePoint Enthusiast Mikeymoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St. Albans, Uk
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for that - was playing with ideas, so I wasn't paying attention to the id/class thing.

    As is always the way, the site has changed again now!! but thanks.
    Mikel
    Good decisions come from experience.
    Experience comes from making bad decisions.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •