SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Ranking in the $$$ tbase's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    OVER THERE ->
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Adsense not showing...anyboby else noticed?

    Well I thought it was just my sites, but after looking into futher..Adsense isn't showing up on several sites...

    Anybody else seeing this?

    Thanks
    I want to BUY Google API Keys (Soap).
    PM me if you got one to sell.

  2. #2
    SitePoint Zealot Onlyphp.com's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Onlyphp
    Posts
    170
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's showing up here .
    Also showing up on your websites (in your sig)

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Australia
    Posts
    381
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yes I noticed.. It wasn't showing up on vapires tomb yesterday. Back up now.

  4. #4
    Ranking in the $$$ tbase's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    OVER THERE ->
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well...It appears to be happening to alot of people..I have another thread going at another forum where some people can see, and some cannot...

    Just for the record...I dont see them anywhere...This has been going on for about 8 hours.

    I think google is fooling around with geographic results..

    Bottom line is that me and google are losing money right now.

    Thanks
    Tbase
    I want to BUY Google API Keys (Soap).
    PM me if you got one to sell.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austin, Texas
    Posts
    176
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It happens to me a lot...

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The ads are showing up for me but the stats were wonky this morning. At first there were no stats for today, and then yesterday's earnings were off. I wonder if they're having some serious issues? As long as I get paid I'm happy.
    Check Engine Light We help with your car's CEL problems

  7. #7
    SitePoint Addict
    Join Date
    Nov 2003
    Posts
    310
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ads have been functioning correctly on my sites for months now, no worries at all.

  8. #8
    Application Developer shabbirbhimani's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    India
    Posts
    2,274
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    it shows 2 ads[in one unit] but sometime it reduces to one for me.

  9. #9
    Ranking in the $$$ tbase's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    OVER THERE ->
    Posts
    542
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    All is well for me now, I can see all ads again...I still dont know what was causing the m to not show

    Thanks
    Tbase
    I want to BUY Google API Keys (Soap).
    PM me if you got one to sell.

  10. #10
    SitePoint Enthusiast snowman21's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    New Zealand
    Posts
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have not been able to see any google adds since i upgraded the windows service pack 2. It's really annoying because i cannot see them on my site, however i can not see others so i don;t really mind.

    By the way, nothing comes up, its just blank where the adsense used to be.

    O have checked this on other forums as well. It seems like this has happened to many people.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •