SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Enthusiast Mikeymoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St. Albans, Uk
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    pseudo-class <a> tag issues

    Hi,

    I have been given the task to take a site which was made entirely of graphics and css it.

    This I have done so far, but have hit a problem with using two pseudo classes on one page.

    link to html
    link to css

    I have two colours on the page for links. red and white.

    In firefox it works no problem, in iE6 only the last colour in the css works. Added to that the first of the <h3>'s on the right do not work until you have moved your mouse over it.

    Any help would be gratefully received.
    Mikel
    Good decisions come from experience.
    Experience comes from making bad decisions.

  2. #2
    SitePoint Enthusiast Mikeymoo's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    St. Albans, Uk
    Posts
    88
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I changed the css to get rid of the colouring problem..

    Now I still have the issue that the first styled h3 does not style until you move your mouse over it, in IE6.

    Thanks,
    Mikel
    Good decisions come from experience.
    Experience comes from making bad decisions.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •