SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    toronto
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Images won't show up in IE! Please assist!

    Hello,

    I am hoping someone can help with my problem.

    The images on our web site won't appear in IE when they are aligned.

    For instance, http://www.andpop.com/article/3547 and other articles with images like http://www.andpop.com/article.php?id=3409

    There is a photo there in the article. But instead of the photo, I see a big white space.

    I have been told that on Macs, they show up.. just on my PC IE it doesn't.

    Can anyone suggest anything or do you need more info from me?

    Thanks!

  2. #2
    Drupaler bronze trophy greg.harvey's Avatar
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    London, UK
    Posts
    3,258
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odd. Try putting the image in a table and moving the "align" parameter to the table instead of the image. That's how I usually do it and I've never had any problems.


  3. #3
    Are You There? KDesigns's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Your Monitor
    Posts
    1,146
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It appears fine in Firefox but the whitespace is there in IE as you said.

    I looked at the source outputted to IE and can't find a reference for the image anywhere??

    This may be a question of z-index as well.
    ChooseDaily.com - Follow on Twitter
    Top Resources for Web Designers and Developers Every Day!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •