SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Enthusiast roloenusa's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Moorpark
    Posts
    59
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question How do i include images in my post?

    I want to enter a contest in the trading post. But I don't know how to include the image in my post. I thought i had hit attachments but it didn't work. Everyone's seems to load fine except mine.

    I also want to know how to use the image tag in the post menu...

    Thank you for all your help

  2. #2
    Non-Member Egor's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    7,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Attachments take a while to show up because tyhey need to be approved by the mods first.

    To hotlink images you go like this:

    Code:
    [im#g]http://www.john.com/logo.gif[/im#g]
    without the #

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i'm having this same problem. i realize they have to be approved first and thats fine, but it seems like everyone else can post an image right away, while mine are just sitting there "Pending Approval"...? And hot linking doesnt work for some reason.
    gina

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Pennsylvania
    Posts
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is driving me crazy.. why wont it work when i use [img] tags?
    If ya hit "Quote", you can see the tags and url.. why doesnt the image show up in my post? What am i doing wrong?


    gina

  5. #5
    Non-Member Egor's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    7,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gina, your image is showing up fine.

    The reason most peoples images show up instantly is in my above post. If hotlinking doesn't work for you that's not the forums problem. Free hosts like geocities don'y allow hotlinking I believe.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •