SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    My precious!!! astericks's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,971
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    JS error or not?

    Hi guys,

    I've used some JS on my site [www.joomratty.com] which is basically my portfolio. I dont get any JS errors on Firefox [0.8, 0.9] or IE 6.0. If I remember correctly, I dont get JS errors on Safari Macs either.

    However, I was talking to someone earlier and he told me (and even sent a screenshot) that I was getting an "undefined object error" on line 7

    Line 7 is in the <.head> section.
    <script type="text/javascript" src="http://www.joomratty.com/includes/layersie.js"></script>
    Can any of you check if you are getting the error?

    Site take a little while to load but loads only once. I hope this is not regarded as a 'Review' since I'm not asking for one.

    Thanks in advance
    asT.

  2. #2
    My precious!!! astericks's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,971
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anyone?

  3. #3
    &#083;itePoint Aficionado JVLB's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    N 44 56.537' W 123 3.683'
    Posts
    1,127
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You might try running your code through Venkman. It's good about trapping errors that might not show at runtime. The reason people are getting different results probably relates to different JavaScript error reporting settings on their browsers.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •