SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    High fives all round! bradley317's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Chester, UK
    Posts
    214
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    calling all mac owners

    Yawn! Yes, I'm afraid it's another mac thread. Unfortunately, I don't have access to one of these, so I have no idea how to test the new site I'm working on.

    Basically, it works on all PC browsers that I can get my hands on, and I'm told it's fine in Safari, but looks like a dog's dinner in IE for mac. The HTML validates and the CSS seems fine, so I have no idea what could be causing the problems.

    Can someone have a look for me please?

    http://www.chester.ac.uk

    If anyone could suggest a solution to these problems I will be forever in your debt.

    Thanks in advance.
    Hello, hello, what's all this shouting?
    We'll have no trouble here

    (Helping a pal... http://www.funkdub.info)

  2. #2
    SitePoint Wizard LiquidReflex's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Minnesota
    Posts
    1,861
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bradley317
    Can someone have a look for me please?

    http://www.chester.ac.uk

    If anyone could suggest a solution to these problems I will be forever in your debt.
    I've taken a look at your site in IE 5.1.5 on a Mac and it appears to work fine there. Checking it on Netscape 7 it appears to break up a bit (see screenshot). I'm guessing it has something to do with the <div>s that is adding the spaces between each of your navigation links. Not sure exactly what the problem is, but I know that some browsers on Macs are known for not being very <div> friendly.
    Attached Images Attached Images
    Kevin Hauge : Modern Leaf Design : Follow Us on Facebook
    Client Axis v.08 - client / project management script

  3. #3
    SitePoint Member Petrus's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Belgium
    Posts
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Just to tell you that in Opera 6.0.3 on Mac your navigation links are kind of messing up.
    Hope there's someone to help you, cause I'm regularly having this kind of trouble myself.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •