SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Aol

  1. #1
    SitePoint Enthusiast Ian's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    UK - Yorkshire
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am creating a web site for a massage and escort company. It seems to look fine in IE and Netscape, but I am getting people telling me they cannot view it. They all seem to be using AOL, I was wondering if anyone can shed some light on this. The url is www.all-massage.com Thanks.

  2. #2
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    1,483
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If the graphics are distorted, then that is AOL's internal compression causing the problem. It can be disabled with the AOL Settings menu item in the browser.


    If that isn't the problem, then it depends on which version they are using - I believe AOL4+ all integrate with and use IE so there shouldn't be any viewing problems

  3. #3
    SitePoint Enthusiast Ian's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    UK - Yorkshire
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks, has anyone been able to check and see if the site is visible at all in different browsers??? www.all-massage.com

  4. #4
    Irritability Defined
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    80,000 feet below the surface
    Posts
    1,442
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I can see it fine in Netscape and IE, but connecting to the site took a looooooooooooooooooooooong time before it loaded up (after which the speed was ok).... Could that be the cause?
    My 2 Cents (or is that 2.2 Cents including GST?)

  5. #5
    SitePoint Enthusiast Ian's Avatar
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    UK - Yorkshire
    Posts
    62
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Possibly??? I wonder how I can improve the download time, .... any ideas?

  6. #6
    Irritability Defined
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    80,000 feet below the surface
    Posts
    1,442
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Well, the site itself was alright; I think part of the problem might be your host's connection to the Internet (it was pretty darn slow just getting the site on screen, but once it came up on screen it was ok), so.....
    My 2 Cents (or is that 2.2 Cents including GST?)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •