SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Addict sporkit's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    DeKalb, IL
    Posts
    290
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    apache wont send cookies!

    uhh! i just built the sweetest web server using fedora 1 core. basically everything is working perfectly. the mysql database works well with php and my sites run just as well as the did on the windows box.

    ONE PROBLEM! the darn thing wont send cookies. this is pretty much disastrous since my forum and sites all need information from these to work.

    the strange thing is that if you login from mozilla or firefox the cookie is sent and seems to work just fine. however if my users use IE then they get nothing. ive tried this on several computers at different locations with the same results. if you have any suggestions i would love to hear them. Im just to close to being able to chuck my win2k server out in the garbage. (<- i sure would love to do that)

  2. #2
    SitePoint Addict sporkit's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    DeKalb, IL
    Posts
    290
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    server date was wrong. it was sending out cookies meant to expire in a year but setting the date as like 1999 or something.

    fixed the date and fixed the problem.

  3. #3
    Idler. Chazzy's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Uk
    Posts
    336
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Excellent mate, glad to know you got it working


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •