SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    My web site shows fine in IE but Netscape prints out the HTML instead of showing the web site. I cant figure why?
    It worked fine under Netscape before All I did was to move it to a new server.

  2. #2
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    >What's the URL of your site?

    >Was your first host and this one running the same OS and server (i.e. Linux and Apache/NT and IIS/other)

    >Are the pages of your site static HTML or are they dynamically generated (PHP/ASP/JSP)?
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.

  3. #3
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    the address is http://www.webmasterhut.com

    it is only html.

  4. #4
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I only saw the source using Mozilla as well. I think that this has something to do with the server. Which host are you using?

    BTW the HTML source didn't look too clean either, like this:

    <div align="center"><center>

    </center></div><div align="center"><center>

    </table>
    </center></div><dl>
    </dl>

    <font size="2"><b><p align="center"></b></font>


    The HTML code wasn't aligned according standards either, which hinders debugging.
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.

  5. #5
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi I am using raq3

    All other codes that I transfered to the new server worked fine. Except for this file!

  6. #6
    The Hiding One lynlimz's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Singapore
    Posts
    2,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I also face this problem..for no reason
    "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."
    -- Albert Einstein

  7. #7
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesting! When I change the extension from shtml to html
    then it works

  8. #8
    Fluffy Kitten Programmer~ Elledan's Avatar
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,356
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Originally posted by VW
    Interesting! When I change the extension from shtml to html
    then it works
    Well, that proves that it's the fault of the host

    I don't think you would mind to have all your files having the extension .shtml? For then you could just use that to solve this problem.
    www.nyanko.ws - My web-, software- and game development company.
    www.mayaposch.com - My personal site and blog.

  9. #9
    SitePoint Zealot
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    110
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi
    Yes it was a server problem, It works fine now.

  10. #10
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2001
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Netscape Problems


    <Edited by Dante on 02-01-2001 at 05:36 PM>

  11. #11
    The Hiding One lynlimz's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Singapore
    Posts
    2,103
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mine was extension .cgi
    as i have a few isps...i changed..and the other one works..fine...weird
    "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."
    -- Albert Einstein


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •