I am trying to position a layer that contains a text form field.

It works fine in IE, but in Netscape (4.7) the area where the text field is - is blank - rendering it useless in NS.

Here is my Code CSS first:
Code:
.emailposition {position:absolute; visibility: visible; left:0px; top:400px; width:170px}
Here is the div:
Code:
<div class="emailposition"> <table width="170" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" class="NewsEmailColor">
        <tr> 
          <td colspan="5" bgcolor="#003366"><img src="/english/images/spacer.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
        </tr>
        <tr> 
          <td rowspan="5" width="5"><img src="/english/images/spacer.gif" width="5" height="10" border="0"></td>
          <td colspan="3" height="10"><img src="/english/images/spacer.gif" width="5" height="10" border="0"></td>
          <td rowspan="5" width="5"><img src="/english/images/spacer.gif" width="5" height="10" border="0"></td>
        </tr>
        <tr> 
          <td colspan="3"><span class="emailservlet">Sign up for Saba News</span></td>
        </tr>
        <tr> 
          <td colspan="3" height="5"><img src="/english/images/spacer.gif" width="5" height="5" border="0"></td>
        </tr>
        <tr> 
          <form action="/english/mail_email.asp" method="post">
            <td colspan="2"> 
              <input type="text" name="email32" value="your email" size="12" hspace="1" onFocus="this.value='';" class="hdr-forms">
            </td>
            <td width="60"> 
              <input type="image" alt="go" src="/english/images/blue_go.gif" border="0" width="20" height="14" name="image32">
            </td>
          </form>
        </tr>
        <tr> 
          <td colspan="3" height="10"><img src="/english/images/spacer.gif" width="5" height="10" border="0"></td>
        </tr>
        <tr> 
          <td colspan="5" bgcolor="#003366"><img src="/english/images/spacer.gif" width="1" height="1" border="0"></td>
        </tr>
      </table></div>
I really need to get this layer to stay in 1 place throughout my site - right now it jumps too much.

Can anyone help? It is very much appreciated!

Chad