SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    388
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    what happened to my background images on mozilla?!

    I don't know what happened. Everything was fine in mozilla. And next thing I know, boom, no images are showing. Everything is fine on IE 5.5 and 6 but my images arn't showing at all in mozilla (except for one) I think it has something to do with my syntax. please help.

    Http://www.zerooneproductions.net/newindex.php

  2. #2
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,556
    Mentioned
    183 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Have you fixed it?

    I can see images in Firebird and mozilla.

    Paul

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    388
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you know what, it has nothing to do with my code, but my gecko setting on the profile I select. The reason I know this is because it happens on both netscape and mozilla when I choose my main profile. But when I choose another profile, everythings good. I just have no idea what settings I messed up.? Any Ideas?

  4. #4
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,556
    Mentioned
    183 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Sorry I don't know much about this as it doesn't seem like a css problem.

    It sounds like you've turned images off ( I assume you've checked this.)

    Can't you delete your main profile and set up a new one. It may be corrupt if you've not changed it. Or just set up a new one if as you say other profiles work.

    That's all I can think of

    Paul

  5. #5
    SitePoint Addict
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    332
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Same thing here. Just loaded Firebird for the first time. Background-image that works fine in IE doesn't show in Firebird. http://www.trychin.com

  6. #6
    If it aint Dutch it aint much Kilroy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    406
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks fine in IE, Firebird, Opera

  7. #7
    SitePoint Guru bronze trophy blufive's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    853
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    you know what, it has nothing to do with my code, but my gecko setting on the profile I select. The reason I know this is because it happens on both netscape and mozilla when I choose my main profile. But when I choose another profile, everythings good. I just have no idea what settings I messed up.? Any Ideas?
    You haven't managed to "block images from this site", have you? To check, look at tools->image manager->manage image permissions.

    Also, sharing a profile between Mozilla and Netscape is specifically discouraged in the relevant release notes, as it's a quick route to profile corruption.

  8. #8
    If it aint Dutch it aint much Kilroy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    406
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by blufive
    You haven't managed to "block images from this site", have you? To check, look at tools->image manager->manage image permissions.

    Also, sharing a profile between Mozilla and Netscape is specifically discouraged in the relevant release notes, as it's a quick route to profile corruption.
    No, he had to clean his cache, his problem is fixed now

  9. #9
    SitePoint Addict
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Greenville, SC
    Posts
    388
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    your right kilroy, I did have to clean my cache and my problem is fixed now, but how did you know that?

  10. #10
    If it aint Dutch it aint much Kilroy's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    406
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by jive
    your right kilroy, I did have to clean my cache and my problem is fixed now, but how did you know that?
    You sent me a PM about it


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •