SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Oscommerce & Authorize.net

    I am in the process of obtaining a Authorize.net account. I just recently built my on-line store and am using oscommerce.

    I have been reading some horror stories about people having a hard time getting authorize.net to work with oscommerce. I have the Authorize.net module on my verisoin of oscommerce already installed. I am using a modified version 6.02 by phesis.

    Is it hard to get this all working?

    Any help would be appreiciated.

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It isn't too complicated - just not documented well unfortunately. As well as the settings in your osCommerce admin area for AuthorizeNet - you just need to make sure you have the correct urls set in your AuthorizeNet Control Panel. This, and typos in the merchant key are the most common mistakes I see.

    There are some useful references for implementation available here:
    http://www.authorizenet.com/support/guides.php

    I have posted some information on debugging installation of AuthorizeNet here:
    Debugging AuthorizeNet Module Problems

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Missouri
    Posts
    7
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by attitudenz
    It isn't too complicated - just not documented well unfortunately. As well as the settings in your osCommerce admin area for AuthorizeNet - you just need to make sure you have the correct urls set in your AuthorizeNet Control Panel. This, and typos in the merchant key are the most common mistakes I see.

    There are some useful references for implementation available here:
    http://www.authorizenet.com/support/guides.php

    I have posted some information on debugging installation of AuthorizeNet here:
    Debugging AuthorizeNet Module Problems
    Thanks for the help


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •