SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast dzeja's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Your Imagination
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am running Windows ME and EI 5.5. My resolution is set at 1280 x 1024. For some reason, some webpages I go to (including the one I am building) display differently than they used to. The is a problem with the font sizes, they sometimes look bigger than they should and sometimes things are bold when they shouldn't be. This is very weird. I looked thorugh the display settings, etc. and couldn't find anything out of the ordinary. I am thinking about reinstalling IE or something. Have any of had this problem?

  2. #2
    exit();
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    759
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I know this happens when IE freezes up...

    Have you restarted your computer lately or IE?

  3. #3
    exit();
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    759
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh btw, for the text size go to:

    View > Text Size

    and see what it is set at. The default is medium.

  4. #4
    SitePoint Enthusiast dzeja's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Your Imagination
    Posts
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh, I see, one of my family members must have increased the text size. I didn't even think they knew about that. Well, thanks it solved the problem.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •