SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uithoorn, Netherlands
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Menu problems in IE 5.0 / 5.5

    Hi Peepz,

    Another question from me! I've heard dat some visitors using IE 5.0 / 5.5 had some problems with the menu on the left side of my website. Who of you uses IE 5.0 or 5.5 and can take a look for me and can give me the solution for the problems?

    My website

    Greetz,

    Ron

  2. #2
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uithoorn, Netherlands
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nobody???

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    IE 5.x behaves differently when positioning your menu graphics. I am not sure if this is a IE5 bug or if it maybe has to do with the rest of your CSS which i didn't look through completely. As you already have the Tantek hack in use in your menu div, the solution to your problem is just two changes away. The following CSS will display correctly in IE5.x as well as in the rest:
    Code:
    div#menu {
        z-index: 3;
    	position: absolute;
    	left: 0px;
    	top: 90px;
    	width: 157px;
     	padding: 0;
    	margin: 3px 0 20px 0;
    }
    
    div#menu { 
      heigth: 403px; 
      voice-family: "\"}\""; 
      voice-family: inherit;
      left: 16px;
      heigth: 380px;
    }
    HTH

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uithoorn, Netherlands
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanx for the help Martin! I've made the changes you suggested... Can you check out the site again? Are there more things that are looking strange??? I tried to instal IE 5.0 on my pc but the installation failed time after time....

    Greetz,

    Ron

  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I don't know, but i am just looking and the CSS is not changed?
    When i replied to you before i checked the site with the changed CSS in IE5 and it looked the same as in the newer browsers.

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uithoorn, Netherlands
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi Martin!

    Just shoot me

    Forgot to upload the new CSS

    It's online now

    Greetz,

    Ron

  7. #7
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Germany
    Posts
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Looks fine to me now, like i had it the day before

  8. #8
    SitePoint Member
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Uithoorn, Netherlands
    Posts
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gr8! Thnx 4 the help!

    Ron


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •