SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Help Me!

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Zealot Ace Nova's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Help Me! phpBB is pushing me over the edge. 15 reinstalls starts wearing on your patience.

    Once the installing is over i try to log in to the admin section. Its like in capable of loginning in. Has anyone had this problem, if so how did you fix it?
    Ace Nova
    Football Man
    InternetSprite.Com - Coming Soon!

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    69
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had this problem once.
    it wouldn't let me log in because my cookie setting was wrong.

    in the config.php, the domain was set to "mydomain.com"
    but i tried to access the page from http://www.mydomain.com"
    so it didnt work
    try adding the www into the cookie part in the config.

    Sang N

  3. #3
    exit();
    Join Date
    Jul 2000
    Posts
    759
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In config.php where it says totalgeek.org change it to internetsprite.com (or whatever domain you're using)

  4. #4
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    1,483
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I had a similar problem, and leaving the cookiedomain variable totally blank solved it for me.
    Give both a try, one of them will probably help

  5. #5
    SitePoint Zealot Ace Nova's Avatar
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    197
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for all your help but still nothing works.
    Ace Nova
    Football Man
    InternetSprite.Com - Coming Soon!


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •