SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 21 of 21

Thread: An IE glitch?

  1. #1
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    An IE glitch?

    Sometimes, when I first load this page, http://www.aqua-binar.ru, (As in, open the browser, and go to this page), it opens up, with a messed up white border on the right and on the bottom. Then I refresh the page, and it goes away.

    I checked in Netscape, but that doesn't glitch up.
    Last edited by dragonfly_7456; Sep 7, 2003 at 13:14.
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  2. #2
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh, Netscape has another glitch. It doesn't add the bottom to either the right, or sometimes the left content column. Yet I refresh the page, and it appears how it SHOULD. Very wierd...
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  3. #3
    Is Still Alive silver trophybronze trophy RetroNetro's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Texas
    Posts
    6,883
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello

    I think the page looks great. Realy like the layout, Loaded up for me the first time. Let me try again, yep loaded again maybe you have already fixed what was wrong. or maybe it was just a thing at that time. Is that the banner you bought? it is cool
    I wish I could make flash like that.

    Either way I think the site looks awesome!!!

    Later
    Johnny

  4. #4
    Is Still Alive silver trophybronze trophy RetroNetro's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Texas
    Posts
    6,883
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PS
    I use IE6, dont have netscape, and it looks good in Opera also, but I hate Opera.

  5. #5
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hmm. Ok, thanks for the feedback. I was also using IE 6.

    Does anyone have IE 5+ ?
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  6. #6
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Johnny Gulag
    Hello

    I think the page looks great. Realy like the layout, Loaded up for me the first time. Let me try again, yep loaded again maybe you have already fixed what was wrong. or maybe it was just a thing at that time. Is that the banner you bought? it is cool
    I wish I could make flash like that.

    Either way I think the site looks awesome!!!

    Later
    Johnny
    Yup. I baught the whole thing from www.templatemonster.com for 45 bucks. Not THAT expensive for such a design.
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  7. #7
    Huh? What now? tntcheats's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    BC, Canada
    Posts
    719
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This could be an issue of resolution, or what order things load in, or a whole series of things.

  8. #8
    100% Windoze-free earther's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Linuxland
    Posts
    2,788
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It loaded fine here in IE6. Nice design BTW but a bit slow loading with all the graphics.

    In NN 4.79 there are spaces between the data cells which break the border and the LH text next to the > gif are breaking to the next line.

  9. #9
    Non-Member Mimmo's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Kitchener
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    works fine for me ie6, the template is made by Russians go us lol!

  10. #10
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe. Thanks.

    Well I really am not worried about ns 4 ... in russia, people hardly even know about other browsers besides IE. Anyone have IE5+ that could test this out too?

    But, I will be making an english version of it... hopefully ns4 isn't too popular these days...

    I wish someone would make a law outlawing ns 4+!!! Haha! That would show them!
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  11. #11
    ********* Wizard silver trophy Cam's Avatar
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Burpengary, Australia
    Posts
    4,495
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sorry I can't be of help with the glitch, all loaded for me nicely but jeez that is a really nice design!

  12. #12
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I'm guessing you can still get it on template monster... The maker is "Flayer".
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  13. #13
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You can always go get IE5 and test it yourself. I have several browsers on my machine for testing designs cross platform.

    It is true - Netscape is notorious for screwing up cell and table widths. Netscape also doesn't recognize cell and table background images (version 6 might, but I haven't tried that version yet).

  14. #14
    100% Windoze-free earther's Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Linuxland
    Posts
    2,788
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Desktop
    You can always go get IE5 and test it yourself. I have several browsers on my machine for testing designs cross platform.

    It is true - Netscape is notorious for screwing up cell and table widths. Netscape also doesn't recognize cell and table background images (version 6 might, but I haven't tried that version yet).
    IE only lets you have one version installed so it would take two computers or a disk partition to have IE 5 and 6 on the same box.

  15. #15
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by earther
    IE only lets you have one version installed so it would take two computers or a disk partition to have IE 5 and 6 on the same box.
    Say wha ...? I had IE 5 and 6 on the same computer, so I haven't a clue what you're talking about.
    Last edited by Desktop; Sep 7, 2003 at 11:51.

  16. #16
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thats MESSED up...

    Ok, the link has been changed to http://www.aqua-binar.ru
    I modified it up a bit, does it still show up correctly?
    Last edited by dragonfly_7456; Sep 7, 2003 at 13:14.
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  17. #17
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by dragonfly_7456
    I modified it up a bit, does it still show up correctly?
    I just checked it out ... Flash loads ok at the top of the page, but all I get are image place holders for the rest. The page is just plain white with text in columns.

  18. #18
    SitePoint Wizard dragonfly_7456's Avatar
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Moscow, USSR
    Posts
    1,092
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oops, wrong link. Now its right!
    Content Writing Service - Get custom SEO articles for 10$

  19. #19
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Michigan
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by dragonfly_7456
    Oops, wrong link. Now its right!
    Ok, that's better. That is certainly one sweet design. Everything loads fine for me. I have 56K dial-up with IE 6 and Windows XP. Graphics took about 65 seconds, which is a little much, but other than that it looks fine.

  20. #20
    Just Blow It bronze trophy
    DaveMaxwell's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Mechanicsburg, PA
    Posts
    7,290
    Mentioned
    122 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    In Opera 7 on Win2K, the area below your main text area is showing the background instead of the grey background of the content area.

    Looks OK in IE6 and Mozilla 1.2.1 on Win2K
    Dave Maxwell - Manage Your Site Team Leader
    My favorite YouTube Video! | Star Wars, Dr Suess Style
    Learn how to be ready for The Forums' Move to Discourse

  21. #21
    SitePoint Addict devil cat's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Reno
    Posts
    344
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I have IE 6.0.28 and it looks fine. Loading takes a little time, even on a T1 connection, but it looks perfect.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •