SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    cd /pub; more beer diacono's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Horsham, West Sussex, UK
    Posts
    277
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hi guys, let me indtroduce my self. i'm a newbie here.

    ok. straight to the point.
    i'm having some problems with a gif logo for my site. when i view it from ie5.01 it also makes the white transparent (additionally to the the transparent background)

    but...
    then if i either click on the logo or select it, the white bit come from noway and seems to be normal!!

    i remember seeing this problem with http://www.hotmail.com logos ocassionally and even the logo from http://www.sitepoint.com !

    has anyone got any ideas, or am i just dreamming this whole thing <eh?>. i could just balme on ie, could i??
    tia

  2. #2
    SitePoint Wizard big_al's Avatar
    Join Date
    May 2000
    Location
    Victoria, Australia
    Posts
    1,661
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    I'm not sure what you mean but I have had a similar problem with the transparancies going an Off White color when first loading an image in ie or linking back but then going back to normal, Ibut could not recreate the problem and it did not seam to happen on all computers so I'm not sure if it was gamma, contrast or what that was playin up with ie but it has never done it (even with the trouble pics) on my new computer.

    Probably not much help but maybe someone out there has actualy figured it out.
    .NET Code Monkey

  3. #3
    cd /pub; more beer diacono's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Horsham, West Sussex, UK
    Posts
    277
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    well my english isnt perfect... :-(

    but <yeah> i think you've got the idea. i also used to see that problem on and off on different site, but now it on my site its always there!!

    also...
    when that happened on the sitepoint site it went back 2 normal as soon as the page loaded...

  4. #4
    SitePoint Wizard creole's Avatar
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Nashvegas Baby!
    Posts
    7,845
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    can you post an example of what you are talking about? Do you have your logo online so we can see it?
    Adobe Certified Coldfusion MX 7 Developer
    Adobe Certified Advanced Coldfusion MX Developer
    My Blog (new) | My Family | My Freelance | My Recipes

  5. #5
    cd /pub; more beer diacono's Avatar
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Horsham, West Sussex, UK
    Posts
    277
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    actually your in luck, i've just been working on something... and right know i'm uploading it. check http://www.mibstar.com/experiments/

    but now that i uploaded it, its ok <argh!>
    i now that if u switch to another window and back the gif seems alright.


    btw, its the mibstar logo your loking 4!
    nice one.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •