SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Non-Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    London
    Posts
    46
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question How many Google Business Listings from single URL ??

    One of our client have a business in multiple locations but he have the same website for all. we wonder to know, how many Google local business listings we can create for him by using single business url e.g abc.com

  2. #2
    Barefoot on the Moon! silver trophy Force Flow's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Northeastern USA
    Posts
    4,617
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    I had a client who had a half-dozen or so locations. I didn't encounter any issues with adding a listing for each location with the same URL.

    I'm pretty sure that the listings would get flagged as a duplicate only if the street addresses are the same.
    Visit The Blog | Follow On Twitter
    301tool 1.1.5 - URL redirector & shortener (PHP/MySQL)
    Can be hosted on and utilize your own domain

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    India
    Posts
    10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I am curious about it

    Quote Originally Posted by neotericuk View Post
    One of our client have a business in multiple locations but he have the same website for all. we wonder to know, how many Google local business listings we can create for him by using single business url e.g abc.com
    Even I am curious about the exact number of Google business listing allow from single URL if anyone know please do share with us. According to my knowledge duplicate listings for a single business can be a problem in either Google search results or in a business owner's Google Places account. If you have multiple listings for the same location in different Places accounts, please delete duplicates in all accounts except for one.
    Thanks

  4. #4
    Non-Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    India
    Posts
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    You should do only single business listing form single domain.

  5. #5
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,412
    Mentioned
    273 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Quote Originally Posted by mausin12991 View Post
    You should do only single business listing form single domain.
    Why?

    Force Flow has already said that he's made multiple listings for one domain without encountering any problems. Do you have evidence to back up your statement, or is it just an opinion?

  6. #6
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Mumbai
    Posts
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Even i don't agree with Mausin, Company can have multiple location for the same business, and for that you need not to buy separate domain for each location. You can create multiple listing for same business but you should have multiple office location and you should verified your location too. One can create multiple listing that does not mean one can start creating listing all over the location.

  7. #7
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,412
    Mentioned
    273 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    OK, the question has been well answered, and the OP has never bothered to return.

    Thanks to those who contributed. Thread closed.


Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •