SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    IE Menu CSS Bug on Hover

    Hi all,

    I am working on this site.

    http://bit.ly/17V0HiW

    On Internet Explorer I cannot hover on the menu items without the menus disappearing because there is a small gap between the header and the start of the hover menu.

    This seems to be working ok on Chrome.

    Any ideas on how I could fix this would be much appreciated.

    many thanks
    Andy

  2. #2
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,288
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    hi,

    Change top:20px to top:100% and it should work.

    Code:
    #menu ul{top:100%}

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    76
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thank you Paul... i think that fixed it

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am having issues with my menu in IE. Seems to work fine in Chrome.

    Here is the page I am building http://jlhermon.com/sample2.htm
    Any help would be appreciated.

  5. #5
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,288
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Hi,

    Which menu and which version of IE

    It would also help if you mentioned exactly what the issues are as that could mean anything and also means that we have to search for something wrong rather than being directed to it.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •