SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: Forum Favicon?

  1. #1
    SitePoint Zealot AirFor's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Berrigan, NSW, Australia
    Posts
    132
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Forum Favicon?

    Hello,

    Just a heads up, I've noticed a couple of times that the forum favicon for Sitepoint doesn't show up? I've tried Google Chrome, Firefox and IE but no favicon displays. I like to navigate my tabs by looking at the favicon most times (quickest way for me) but with it missing I can't do this. Hopefully it can be fixed

  2. #2
    Hosting Team Leader silver trophybronze trophy
    cpradio's Avatar
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Ohio
    Posts
    5,069
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by AirFor View Post
    Hello,

    Just a heads up, I've noticed a couple of times that the forum favicon for Sitepoint doesn't show up? I've tried Google Chrome, Firefox and IE but no favicon displays. I like to navigate my tabs by looking at the favicon most times (quickest way for me) but with it missing I can't do this. Hopefully it can be fixed
    Weird, I see it just fine...
    Maybe try loading it directly in case it is a cache issue:
    http://www.sitepoint.com/forums/favicon.ico
    Be sure to congratulate Patche on earning July's Member of the Month
    Go ahead and blame me, I still won't lose any sleep over it
    My Blog | My Technical Notes

  3. #3
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,088
    Mentioned
    256 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Oddly enough, it shows fine for me on Firefox, which I normally use, but not on Chromium or Epiphany, which I've just tested. I can access the favicon direct, but it doesn't display in the tab.
    Take plenty of exercise – walk round and round the garden
    or
    sign up now for the Isle of Jura 10K or Half Marathon!

  4. #4
    Community Advisor bronze trophy
    fretburner's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    1,389
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    I don't get a favicon for the forum pages (under Chromium on Linux) either.

    This is the favicon that's linked to from the forum pages:
    http://www.sitepoint.com/wp-content/...es/favicon.ico
    but I get a 404 error if I try to browse to it directly.

    There does however appear to be a favicon at sitepoint.com/favicon.ico

    Edit: I do get one showing for the main SP site though.
    Last edited by fretburner; Feb 4, 2014 at 07:54. Reason: Additional info

  5. #5
    SitePoint Mentor bronze trophy
    John_Betong's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    City of Angels
    Posts
    1,807
    Mentioned
    73 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    Quote Originally Posted by fretburner View Post
    I don't get a favicon for the forum pages (under Chromium on Linux) either.

    This is the favicon that's linked to from the forum pages:
    http://www.sitepoint.com/wp-content/...es/favicon.ico
    but I get a 404 error if I try to browse to it directly.

    There does however appear to be a favicon at sitepoint.com/favicon.ico

    Edit: I do get one showing for the main SP site though.

    I have the same problem and think it can be fixed if a new theme is selected but unable to find where to change the theme

    "http://www.sitepoint.com/wp-content/themes/sitepoint/assets/images/favicon.ico"
    Last edited by John_Betong; Feb 4, 2014 at 09:18. Reason: added link to favicon.ico


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •