SitePoint Sponsor

User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 27 of 27
  1. #26
    SitePoint Guru
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Chepstow, South Wales
    Posts
    906
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tut,

    Thanks Pullo, that has taken me three hours to sort out, should have just asked earlier, but wanted to see if I could sort it.

    Such an easy problem to solve.

    Anyway, happy new year Pullo.

    Take care and thanks again

  2. #27
    Gre aus'm Pott gold trophysilver trophybronze trophy
    Pullo's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    5,890
    Mentioned
    211 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    Just to outline what I did to come up with the error (maybe this'll come in handy next time):
    • Went to the page with the form.
    • Saw that I couldn't submit it by clicking on the submit button.
    • Inspected the source (Ctrl + U)
    • Copied the source to my PC so that I could reproduce the error locally - I could.
    • Removed all style sheets and scripts and checked if the error persisted - it did.
    • Removed all content other than the form and checked if the error persisted - it did.
    • Removed all form elements one by one checking if the error persisted - it did.
    • I was left with this:
      Code:
      <!doctype html>
      <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head></head>
        <body>
          <form method="post" action="page4.php">
            <input type="button" name="Submit" value="Submit" title="Submit" />
          </form>
        </body>
      </html>
    And then it was quite obvious where the error lay.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •