SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem with logo not showing in IE

    Hi,

    I have built a site in wordpress from a template and have made some css adjustments which have resulted in the logo not showing in IE but seems fine in Chrome. If anybody can help with this issue it would be much appreciated.

    The site can be found at http://www.xlcreate.co.uk/mehul/

  2. #2
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    40,338
    Mentioned
    179 Post(s)
    Tagged
    6 Thread(s)
    HI,

    The problem is that in the html you have set the width and height of the logo image to be a blank space which IE assumes is zero so you get no image.

    Code:
    <img src="http://www.xlcreate.co.uk/mehul/wp-content/uploads/2013/06/site-logo.png" alt="Parklands Dental Care" width="" height="" class="ci-sitelogo" />
    Either remove the attributes (width="" height="") or insert their correct values. Browsers still prefer the attributes to be present with their proper values even if you over-ride them with css later.

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Nottingham
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cheers all sorted now


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •