SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    90
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    fb tab with swf not working

    well friedns i have created wordpress page which i installed page flip now i have created tabs on facebbook but its shows plz download adobe even its working on http://almbusiness.net/fotilepakista...php?book_id=3#

    but when u click on oven which is fb tabs not working
    https://www.facebook.com/pages/Fotil...80701285299644

    its i think swf files

  2. #2
    SitePoint Addict
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    382
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If its a flash plugin, it'll need Adobe Flash. So that's probably why its prompting the user to download Adobe.

  3. #3
    Non-Member rajroy009's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs up update

    I mind you don't update adobe flash plug in or no set up adobe flash plug in on your browser .so please download this and set up or update...

  4. #4
    Life is not a malfunction gold trophysilver trophybronze trophy
    TechnoBear's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Argyll, Scotland
    Posts
    6,375
    Mentioned
    269 Post(s)
    Tagged
    5 Thread(s)
    Quote Originally Posted by rajroy009 View Post
    I mind you don't update adobe flash plug in or no set up adobe flash plug in on your browser .so please download this and set up or update...
    If the video is working on one site but not another, then the problem can't be in the browser. If the Flash plugin were missing, the video wouldn't work on either site.

  5. #5
    SitePoint Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I am also experiencing the same problem. Try uploading the file in different format. I hope it'll help you.

  6. #6
    Community Advisor silver trophy

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    2,554
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    It's nothing to do with flash plugin. It's because a facebook page enforces loading all content over https. In your case you have an external javascript file that loads the swf. If you open the page in chrome or another browser with console reporting you'll see the error:

    "The page at (your external url) was loaded over HTTPS, but ran insecure content from '(your external javascript url)': this content should also be loaded over HTTPS."


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •