SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Vancouver
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Thumbs down Password activation problems in mysql

    I am having difficulty configuring the root password using mysqladmin, under win 2K. I set up the password for root using [mysqladmin -u root password "842560"] and it seems to have no effect. I try to log in under the root username which I set the password for and it rejects me. I can also still log into the mysql monitor without it prompting me for any identification. Is anyone experiencing similar issues? If anyone remotely has any clue on what to do here can you please give me some suggestions as to where the problem may lie... Thanks.

  2. #2
    SitePoint Member jcbrent's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Washington DC
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Wink

    Hi Markymark201,

    I had the same problem. Here is the thread that answers your question-

    http://www.sitepointforums.com/showt...hreadid=103167

    Beware not all in this thread is accurate. This thread works for 4.0x and above, NOT 3.2x.xx.xx.xx versions.
    There are some other inaccuracies in the MySQL documentation as well.

    Jim

    FYI: You will have to copy and paste the URL into your browser to see the thread. There must be come glitch in the website that won't allow it to show up correctly as a link.
    Last edited by jcbrent; Jul 11, 2003 at 09:29.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •