SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Having an issue displaying my nav bar properly in IE

    Having an issue displaying my nav bar properly in IE. It works like it was intended in Chrome, Firefox and Safari.

    Internet explorer seems to be adding some padding around the buttons which is making it spill out into two lines.

    How do I fix this?

    Site is AKF360.com

  2. #2
    Programming Since 1978 silver trophybronze trophy felgall's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sydney, NSW, Australia
    Posts
    16,608
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Which version of IE is it that has the problem?
    Stephen J Chapman

    javascriptexample.net, Book Reviews, follow me on Twitter
    HTML Help, CSS Help, JavaScript Help, PHP/mySQL Help, blog
    <input name="html5" type="text" required pattern="^$">

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by felgall View Post
    Which version of IE is it that has the problem?
    I'm on IE 10 OS is windows 8

  4. #4
    SitePoint Mentor bronze trophy
    ronpat's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    NJ, USA
    Posts
    2,236
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Quote Originally Posted by felgall View Post
    Which version of IE is it that has the problem?
    It also happens in IE8.

  5. #5
    The CSS Clinic is open silver trophybronze trophy
    Paul O'B's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Hampshire UK
    Posts
    39,868
    Mentioned
    159 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Try removing the border from the image.

    Code:
    a img,img{border:none}

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Paul O'B View Post
    Try removing the border from the image.

    Code:
    a img,img{border:none}
    That did it! Thank you.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •