SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6

Thread: Embedded fonts

  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Canada
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Post Embedded fonts

    This is really annoying. I created a new layout for my website, and ironically I decided to try and embed a cool font rather than make images using it. Now its taking much much longer. I have the .eot file and everything, and set up the @font_face {... and what not but I've had a few people test it and the font (PROG.BOt) still doesn't show up. I'm running out of ideas here and Its really hurting my layout design and site appearance quality. the site is here

    http://members.fortunecity.com/drradical

    Feel free to view/steal my source in order to help me, not that you would want it anyway.

  2. #2
    gingham dress, army boots... silver trophy redux's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Salford / Manchester / UK
    Posts
    4,838
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i'm not sure about the support for font download, but i believe that:
    a) you should leave the .eot extension out of the style definition
    b) you may have to change the url path

    try
    Code:
    src: url(/drradical/PROGBOT1)
    re·dux (adj.): brought back; returned. used postpositively
    [latin : re-, re- + dux, leader; see duke.]
    WaSP Accessibility Task Force Member
    splintered.co.uk | photographia.co.uk | redux.deviantart.com

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Canada
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    thanks I'll try that and let you know of any further developments

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Canada
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Actually neither of the things you mentioned were the problem, but I managed to fix them on my own. They were as follows:
    1. I left the src url in the style.css for the links which apparently caused a conflict
    2.My .eot file was corrupt because I tried to fool fortunecity but changing the extension to .htm and back again, so I posted the file somewhere else and linked to it.
    Now it all works.

  5. #5
    SitePoint Zealot Skibum1321's Avatar
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Malden, MA
    Posts
    142
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quick comment on the site:
    On the mouseover, you may want to keep the link visible so that the person can still read it and maybe just change the color or something.
    Keith Rousseau

  6. #6
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Canada
    Posts
    12
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    In this case that's creative opinion and What I've done I did on purpose because it goes with my layout. This isn't a site review and if you've noticed I already solved my problem
    Never think about what you're doing,
    never use logic.
    You'll always be wrong.
    Dr. Radical


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •