SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,441
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question Problem on a PHPBB3 forum

    On a PHPBB3 forum, the users are not able to post smilie images or put text in underline, italic or bold. When trying to do any of those, the error message below comes up:

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
    Timestamp: Thu, 5 Sep 2013 12:32:03 UTC

    Message: Expected '/'
    Line: 230
    Char: 61
    Code: 0
    URI: http://www.forumsaddress.com/styles/template/editor.js


    Message: Object expected
    Line: 308
    Char: 4
    Code: 0
    URI: http://www.forumsaddress.com/posting...ote&f=24&p=254

    Any help much appreciated.

    Dez

  2. #2
    SitePoint Wizard bronze trophy PicnicTutorials's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Carlsbad, California, United States
    Posts
    3,658
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    This is probably a better question suited for the guys over in the phpbb forum. However they will most likely tell you to do a fresh install. As in manually and not from a host auto install.

  3. #3
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    1,441
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by PicnicTutorials View Post
    This is probably a better question suited for the guys over in the phpbb forum. However they will most likely tell you to do a fresh install. As in manually and not from a host auto install.
    Thanks - a fresh install did it.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •