SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    SitePoint Zealot 8Observer8's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Russia
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    How to make a mutlylanguage switching in jQuery?

    Hi,

    How to make a mutlylanguage switching in jQuery?

    I found this example. It's right? http://jsfiddle.net/8Observer8/vD6e2/

    Thank you!

  2. #2
    Gre aus'm Pott gold trophysilver trophybronze trophy
    Pullo's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    5,889
    Mentioned
    208 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    Quote Originally Posted by 8Observer8 View Post
    I found this example. It's right? http://jsfiddle.net/8Observer8/vD6e2/
    That seems to be a reasonable approach for a small site.

    However, supporting multiple languages for a larger site can be a complicated process.
    While there are obvious issues, such as translating the text, there are also differing conventions between countries on how things like dates and numbers are formatted.
    This is something that the ECMAScript Internationalization API aims to address.
    Here's a relatively in-depth article about this API with quite a few practical examples.
    Maybe it's worth checking this out, too.

  3. #3
    SitePoint Zealot 8Observer8's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Russia
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thank you very much.

  4. #4
    SitePoint Wizard bronze trophy PicnicTutorials's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Carlsbad, California, United States
    Posts
    3,656
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google translate is the easiest.

  5. #5
    SitePoint Zealot 8Observer8's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Russia
    Posts
    102
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by PicnicTutorials View Post
    Google translate is the easiest.
    I'm studying English now. I want to make website in Russian and in English. Maybe do I need to duplicate my pages?

    I mean:

    index.php

    firstpage_en.php
    firstpage_ru.php

    secondpage_en.php
    secondpage_ru.php

  6. #6
    Gre aus'm Pott gold trophysilver trophybronze trophy
    Pullo's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    5,889
    Mentioned
    208 Post(s)
    Tagged
    12 Thread(s)
    There are a whole number of ways you can do this.
    It depends entirely on your site.

    Could you maybe give us some more info: e.g. how big your site is, why it exists, your intended target audience etc.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •