SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Use of HTML embeded video not on server

    Hi, Iím new here and not sure if it is the right section, but here is my problem:
    I have to create a DVD containing documents and videos. The target audience is mixed by nature, so I considered that all of them would have an internet browser therefore I have created an HTML structure for easy browsing.
    The problem is that if I embed the video file in webpage as test both Chrome and IE plays it well. However when I place it in local folder then IE wonít start it. (The video is mp4)
    Is there something different that IE needs to play the same video from local folder comparing to the same video on the server?

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    23,616
    Mentioned
    413 Post(s)
    Tagged
    7 Thread(s)
    Hi kioalfa. Welcome to the forums.

    How are you embedding the videos in your web pages?

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,
    Thanks for reply! I have looked around the internet and used couple of tags available, but started with simple „embed” tag and it worked fine for me on the website, so first I went for that. However when I have placed the same tag on the USB drive or simply on my PC to run it locally IE10 wouldn’t play it. Chrome on the other hand still plays it.

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    3
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •