SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Wizard DoubleDee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    3,756
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    My VLC Playlist is not working

    Just installed VLC media player v2.0.7 on my new MacBook Pro, and I cannot get the playlist to work?!

    I went under Preferences > Show All > Playlists >Default Stream and entered this path to the file which is supposed to be my Playlist file...

    Code:
    /Users/user1/Documents/_RADIO_CAPTURE/+TEMPLATES_2013-07-25/__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u

    When I open VLC, the Playlist shows, but with a yellow triangle like this...

    Attachment 62570


    If I try to open the Playlist, I get this error...

    Attachment 62571


    And if I open the Error Log File I see this...

    Attachment 62572

    Code:
    main debug: using interface module "macosx"
    main debug: TIMER module_need() : 75.984 ms - Total 75.984 ms / 1 intvls (Avg 75.984 ms)
    main debug: playlist threads correctly activated
    main debug: rebuilding array of current - root Playlist
    main debug: rebuild done - 1 items, index -1
    macosx debug: using future AR cookies
    main debug: looking for services probe module: 5 candidates
    main debug: no services probe module matching "any" could be loaded
    main debug: TIMER module_need() : 2.858 ms - Total 2.858 ms / 1 intvls (Avg 2.858 ms)
    main debug: looking for extension module: 1 candidate
    lua debug: Opening Lua Extension module
    lua debug: Trying Lua scripts in /Users/user1/Library/Application Support/org.videolan.vlc/lua/extensions
    lua debug: Trying Lua scripts in /Applications/VLC.app/Contents/MacOS/share/lua/extensions
    lua debug: Trying Lua scripts in /Applications/VLC.app/Contents/MacOS/share/share/lua/extensions
    main debug: using extension module "lua"
    main debug: TIMER module_need() : 0.184 ms - Total 0.184 ms / 1 intvls (Avg 0.184 ms)
    macosx debug: Found 1 capture devices
    main debug: processing request item: __MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u, node: Playlist, skip: 0
    main debug: resyncing on __MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u
    main debug: __MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u is at 0
    main debug: starting playback of the new playlist item
    main debug: resyncing on __MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u
    main debug: __MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u is at 0
    main debug: creating new input thread
    main debug: Creating an input for '__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u'
    main debug: using timeshift granularity of 50 MiB, in path '/tmp'
    main debug: `/Users/user1/Documents/_RADIO_CAPTURE/+TEMPLATES_2013-07-25/__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u' gives access `' demux `Users/user1/Documents/_RADIO_CAPTURE/+TEMPLATES_2013-07-25/__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u' path `'
    main debug: creating demux: access='' demux='Users/user1/Documents/_RADIO_CAPTURE/+TEMPLATES_2013-07-25/__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u' location='' file='(null)'
    main debug: looking for access_demux module: 4 candidates
    main debug: no access_demux module matching "any" could be loaded
    main debug: TIMER module_need() : 0.447 ms - Total 0.447 ms / 1 intvls (Avg 0.447 ms)
    main debug: creating access '' location='', path='(null)'
    main debug: looking for access module: 6 candidates
    main debug: no access module matching "any" could be loaded
    main debug: TIMER module_need() : 0.682 ms - Total 0.682 ms / 1 intvls (Avg 0.682 ms)
    main error: open of `/Users/user1/Documents/_RADIO_CAPTURE/+TEMPLATES_2013-07-25/__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u' failed
    main debug: finished input
    main debug: dead input
    main debug: changing item without a request (current 0/1)
    main debug: nothing to play
    main debug: TIMER input launching for '__MyVLCPlaylist_2013-07-25.m3u' : 51.829 ms - Total 51.829 ms / 1 intvls (Avg 51.829 ms)

    Any idea what is going on???

    Sincerely,


    Debbie

  2. #2
    Barefoot on the Moon! silver trophy Force Flow's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Northeastern USA
    Posts
    4,606
    Mentioned
    56 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Are you running the latest version?

    You might have better luck posting on the VLC forums: http://forum.videolan.org/index.php
    Visit The Blog | Follow On Twitter
    301tool 1.1.5 - URL redirector & shortener (PHP/MySQL)
    Can be hosted on and utilize your own domain

  3. #3
    SitePoint Wizard DoubleDee's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    3,756
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Force Flow View Post
    Are you running the latest version?
    Yes, that's the problem.


    You might have better luck posting on the VLC forums: http://forum.videolan.org/index.php
    Their forum sucks. (Guess I got spoiled on SP!)


    I found the answer today playing around...

    Turns out in the latest version of VLC, I need to add this to the beginning of the "Default Stream"...

    Code:
    file:///

    Seems strange and rather "Windows-esque"... *shrug*

    Sincerely,


    Debbie


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •