SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Images won't show on website

    Hi,

    I have one image which doesn't show up online, there's a broken link sign . In addition, I have a JQuery image rotation of 3 images and the last image doesn't show. I can't for the life of me work out why. My HTML seems identical to those images which do show up albeit a different file name. The website is http://www.shadesofpixels.com

    Please help

  2. #2
    SitePoint Evangelist silver trophybronze trophy
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    406
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Indeed, the broken link sign is correct; the image is giving a 404-error, and can't be found in the images/showcase directory: www.shadesofpixels.com/images/showcase/cad.jpg.

    Are you sure you uploaded the images?
    In the correct directory?
    With exactly the same file name? (servers distinct between upper-case and lower-case)

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Smile Thanks

    Thanks Francky,

    There were uppercase letters in the files. Strange coz I'd definitley made sure there were lowercased before.

    Thanks again it's all sorted now.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •