Hi,

This has been driving me up the wall for most of the afternoon

http://www.chambresdhotes.org/cgi-bi....cgi?t=espanol

At the top right, you have a dropdown for a language changer. This works fine in our english version (which uses static images - not a sprite);

http://www.chambresdhotes.org/cgi-bi....cgi?t=english

The sprites are pretty simple:

Code:
.sprite-english { background: url(/new_design/header-sprite.png); background-position: 0px 0px; width: 32px; height: 32px;  } 
.sprite-espanol { background: url(/new_design/header-sprite.png); background-position: -0 -42px; width: 32px; height: 32px; } 
.sprite-logo {  background: url(/new_design/header-sprite.png); background-position: -0px -84px; width: 251px; height: 40px;  } 
.sprite-luna { background: url(/new_design/header-sprite.png); background-position: -0px -134px; width: 32px; height: 32px; } 
.sprite-mobile { background: url(/new_design/header-sprite.png);background-position: -0px -176px; width: 32px; height: 32px; }
...and called with:

Code:
<ul class="dropdown-menu">
<li><a class="smaller" href="#"><img src="/new_design/blank.gif" class="sprite-english"> &nbsp;B&B &amp; Holiday Rentals</a></li>
<li><a class="smaller" href="#"><img src="/new_design/blank.gif" class="sprite-luna"> &nbsp;Chambres d'hôtes &amp; Gîtes</a></li>
<li><a class="smaller" href="#"><img src="/new_design/blank.gif" class="sprite-espanol"> &nbsp;Cases rurals</a></li>
<li><a class="smaller" href="#"><img src="/new_design/blank.gif" class="sprite-mobile"> &nbsp;Mobile</a></li>
</ul>
As you can see, they are almost all the same (apart from the reference to the different sprite).

If I replace class="sprite-espanol" with say class="sprite-luna"... then that 3rd item lines up perfectly.... so its got to be something to do with just that item... but I can't for the life of me work it out!

Any suggestions? Its driving me up the wall :S

TIA!

Andy