SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Image not present and unwanted borders in Google Chrome

    Hi,

    I've recently uploaded my website which seems to work fine in Firefox and IE. However, in Chrome a border appears on my javascript slideshow. In addition, in a seperate issue, one image will not appear (again only in Chrome). A border is there and a broken link image.

    The address is www.shadesofpixels.com

    Please help.

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,097
    Mentioned
    448 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    Hi paccumbo. Welcome to the forums.

    in Chrome a border appears on my javascript slideshow.
    Remove this at line 34:

    Code:
    img {
    max-width: 100%;
    height: auto;
    width: auto	9;
    border: none;
    }

    one image will not appear (again only in Chrome).
    The image file is not where it is supposed to be: http://shadesofpixels.com/images/showcase/cad.jpg
    Facebook | Google+ | Twitter | Web Design Tips | Free Contact Form

    Forum Usage: Tips on posting code samples, images and more

    Forrest Gump: "IE is like a box of chocolates: you never know what you're gonna get."

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by ralph.m View Post
    Hi paccumbo. Welcome to the forums.



    Remove this at line 34:

    Code:
    img {
    max-width: 100%;
    height: auto;
    width: auto	9;
    border: none;
    }



    The image file is not where it is supposed to be: http://shadesofpixels.com/images/showcase/cad.jpg

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks so much Ralph.m. Much appreciated. The borders have disappeared I still can't get that image to appear though. I put another image place of it which was fine. I must be doing something really silly. I'll have another look later.

    Again thanks alot.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •