SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Abbotsford
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Mozilla and Background Image

    I'm new to CSS - here is my page: http://www.mouldingswithdistinction....elope.showPage - it renders fine in Opera and Internet Explorer - but the background image is not showing in Mozilla.

    Any suggestions would be great.

  2. #2
    SitePoint Wizard Bill Posters's Avatar
    Join Date
    Dec 2001
    Location
    UK
    Posts
    1,523
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It's being (correctly?)* caused by the float: left in the #feature div.

    (* I didn't take a proper look so can't vouch for which display is correct and how to correct the wrong one(s).)

    Still, that should get you looking in the right direction.
    New Plastic Arts: Visual Communication | DesignateOnline

    Mate went to NY and all he got me was this lousy signature

  3. #3
    SitePoint Wizard
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Chico, Ca
    Posts
    1,125
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    It has something to do with the height of the division. When you add
    PHP Code:
    height:300px
    it's viewable in Mozilla. For some reason that div doesn't think anything is in it, so it's not expanding and showing the background like it should.

    I have to hit the sack but you still need help I'll take a look at it a little later.

    Chuck
    "Happiness doesn't find you, you find happiness" -- Unknown
    www.chuckknows.com


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •