SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kiwi in Bangkok
    Posts
    353
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Help Please - Internal Server Error response

    I am using

    http://www.ragepank.com/redirect-check/

    to check my site: http://www.trade-th.com

    to check my redirects, when I found these Internal Server Errors

    http://www.trade-th.com/default.aspx returns a HTTP/1.1 500 Internal Server Error response
    http://trade-th.com/default.aspx returns a HTTP/1.1 500 Internal Server Error response
    http://www.trade-th.com/index.aspx returns a HTTP/1.1 500 Internal Server Error response
    http://trade-th.com/index.aspx returns a HTTP/1.1 500 Internal Server Error response

    could someone help me to correct or redirect these ?

    I tried adding this to the .htaccess

    RewriteEngine on
    Options +FollowSymLinks
    RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.*/default\.aspx
    RewriteRule ^(.*)default.aspx$ http://www.trade-th.com/$1 [R=301,L] RewriteCond %{THE_REQUEST} ^.*/index\.aspx
    RewriteRule ^(.*)index.aspx$ http://www.trade-th.com/$1 [R=301,L]

    but it did not help

    all help greatly appreciated

  2. #2
    SitePoint Wizard gate2vn's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    1,053
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Are you using Apache with .NET framework???
    Clustered CloudLinux Hosting | WordPress Hosting |
    Advanced Antispam | Managed Xen VPS
    in US West coast and Asia-Pacific datacenters
    Contact us now on Twitter @vietnap

  3. #3
    SitePoint Addict
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Kiwi in Bangkok
    Posts
    353
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hello gate2vn, Thank you for your reply,

    I contacted my Host, and they replied with:

    The ASP.NET for your domain wasn't enabled, but I have manually enabled it from your Hosting Control Panel, but please note that there isn't such script existing in your web hosting environment and for that reason, please check whether you have uploaded it correctly.

    The problem has corrected its self after they made that change,

    Thank you

    Quote Originally Posted by gate2vn View Post
    Are you using Apache with .NET framework???

  4. #4
    SitePoint Wizard gate2vn's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    1,053
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nice to see the issue has been resolved. Contacting your host should always be the first step. They know their system and can give you detail reason.
    Clustered CloudLinux Hosting | WordPress Hosting |
    Advanced Antispam | Managed Xen VPS
    in US West coast and Asia-Pacific datacenters
    Contact us now on Twitter @vietnap


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •