SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Problem Displaying ntilde using MySQLi form

    Hi All,

    I am converting some of my sites from using MySQL to MySQLi. In the old version of the MySQL I have no problem displaying the ntilde correctly on the screen. But when I use MySQLi (Both form using utf8) it displays the character as ña. I just can not figure out how to get the character to display correctly. I also tried using the format ñ with no luck. The screen displays that exactly as is also.

    Any help would be appreciated.

    Thanks,

    Rick

  2. #2
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Does anyone have a suggestion on what I might try to correct this?

    Thanks.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Michigan
    Posts
    79
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    have you tried...

    & # 209;
    & # 241;
    (remove the spaces)

    also, could you display what you are inputing into the db?

  4. #4
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    68
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks for responding - It turns out I needed to change the way the value was stored. When I changed it to ñ instead ña it worked properly. I must have had a keying error when I was working with it before.

    I do appreciate you response. Thanks.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •