SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4

Thread: Netscape Issue

  1. #1
    SitePoint Enthusiast --scoot--'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    az
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Netscape Issue

    I just replaced some graphic images with text in a layer, everything looks fine in IE however, I seem to be having an issue in Netscape v7.

    Can anyone give me some advice on what I did wrong?? or how I can fix it http://www.chapman-chev-isuzu.com/

    Thanks

  2. #2
    gingham dress, army boots... silver trophy redux's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Salford / Manchester / UK
    Posts
    4,838
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aeh...looks fine to me on Netscape 7. what issues are you having ?
    re·dux (adj.): brought back; returned. used postpositively
    [latin : re-, re- + dux, leader; see duke.]
    WaSP Accessibility Task Force Member
    splintered.co.uk | photographia.co.uk | redux.deviantart.com

  3. #3
    SitePoint Enthusiast --scoot--'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    az
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    The layer underneath my nav bar is cutting off in the picture, where is says member specials, the begining of the graybar

  4. #4
    SitePoint Enthusiast --scoot--'s Avatar
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    az
    Posts
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Try clicking into a sub page it is more obvious, there on the second level of Nav


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •