Hello,

I am having a problem with buttons NOT functioning properly after changing them to "button images".

PROBLEM 1

On a submission form located at,
http://members.nbci.com/questions_to...itStuff_wc.htm

the original code was the following,

<INPUT type="submit" name="submit" value=" Send ">
<INPUT type="reset" name="reset" value=" Clear ">

I changed it to the following,

<INPUT TYPE="image" NAME="submit" SRC="http://questiont.homestead.com/files/graphics/QT_But_SendYourMessage_Red.gif" WIDTH="100" HEIGHT="30" BORDER="0" ALT="Send Your Message">
<INPUT TYPE="image" NAME="clear" SRC="http://questiont.homestead.com/files/graphics/QT_But_Clear_Red.gif" WIDTH="50" HEIGHT="30" BORDER="0" ALT="Clear">

The "submit" button (SendYourMessage) works fine. The "Clear" button is working as though I clicked the "Submit" button and goes to the "Thankyou Page".


PROBLEM 2

On a Mailing List form, I changed the form button to an image. It is located at,
http://members.nbci.com/questions_to...sletter_wc.htm

When I click the "go" button, I keep getting a page saying the E-mail address was not written in proper form.

The original code contains,

<INPUT type=submit value=GO name=submit>

I changed it to,

<INPUT TYPE=IMAGE NAME=SUBMIT SRC="http://members.nbci.com/questions_today/GRAPHICS/Buttons/QT_But_GO_Red_nn.gif" WIDTH="90" HEIGHT="15" BORDER="0" ALT="Go" >

QUESTION

What should I do in order to keep the button images and still have buttons which function correctly???

Thanks!! All recommendations appreciated.

WP