SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Images display problem in ie but not chrome

    Can someone please help look at this page and figure our why it isn't works right in Internet Explorer? It looks fine in Chrome but in IE the images height is not right, only show as a line. Thanks in advance.

    http://www.arc-lighthouse.com/light.html

  2. #2
    SitePoint Mentor silver trophy
    Rubble's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cambridge, England
    Posts
    2,367
    Mentioned
    80 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    I would guess the problem is height="auto"
    line 124 column 22 - Warning: <img> attribute "height" has invalid value "auto"

  3. #3
    SitePoint Addict bronze trophy
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Oneonta, NY
    Posts
    307
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taigum,

    I would agree with Rubble. Check your height and width attributes and make sure they are specific. Other browsers can handle it on the fly, IE needs very specific instructions or it will not display the image.

    Best,

    Shawn

  4. #4
    SitePoint Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Thanks Rubble and Shawn. It's works now.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •