SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 2 of 2

Hybrid View

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Medford, Oregon
    Posts
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Should be easy CSS link styles, but part failing

    This is what I've got:

    <style> <!-- for navbar -->

    a.donkey3:link {color: lightcyan; font-size: 12px; text-decoration: underline; }

    a.donkey3:visited {color: palegreen; font-size: 12px; font-decoration: underline; }

    a.donkey3:hover {color: white; font-size: 12px; background-color: mediumblue; }

    </style>

    The bottom two (visited and hover) work fine. The top is showing regular blue link text rather than lightcyan. Changing to other colors for testing (I used white just now) makes no difference.

    I've been trying both the add image and attachment buttons above. Neither of them show in preview, leaving me unsure whether the picture will end up visible in the final post. But perhaps somebody can figure out what is going wrong with the code alone.

    file:///C:/Users/Me/Desktop/Folders%20y%20docs%20de%20Desktop/MC%20Stuf/Problems/Tour%20view%20navbar%20032513.png

    Here is where the request to display the links is being made:

    <?php print "

    <td> <a href=tr_02.php?r=$r class=donkey3>
    <img SRC=../icn/$mail_present border=0><font size=1><br>Private<br> Mailbox</a></td>

    <td><a href=tr_s_q_frm.php?r=$r class=donkey3>
    <img SRC=../icn/search_q.gif border=0><br><font size=1>Quick <br>Search</a></td>

    <td><a href=tr_s_d_frm.php?r=$r class=donkey3>
    <img SRC=../icn/search_d.ico border=0><br><font size=1>Detailed <br>Search</a></td>

    <td><a href=tr_fr_disp_fms.php?r=$r class=donkey3>
    <img SRC=../icn/forums2.ico border=0><br><font size=1>Member<br>Forums</a></td>

    ... cont'd
    Visit http://meetchristians.com. Not today tho - She's broken

  2. #2
    It's all Geek to me silver trophybronze trophy
    ralph.m's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    24,316
    Mentioned
    460 Post(s)
    Tagged
    8 Thread(s)
    That's pretty old code there. You should have quotes around URLs, class names etc., and not use <font> tags etc. so it needs a lot of cleaning up. It's also better to use hex values for the colors rather than names like that. Normally you don't need the :link pseudo class.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •