SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    SitePoint Member absorbent's Avatar
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Lisboa
    Posts
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question CDONTS.NewMail MIME type problem?

    hi there,
    wonder if anyone has come across this problem:

    i've got an asp page with a CDONTS object sending HTML mails with proper attachments on them...
    thing is, some mail recipients get the full attach ok, and some don't (but still get the HTML ok)!
    (all recipients added to the same object... no more than 10 recipients)

    i believe it's got something to do with MIME types and stuff, but i've got no ideia on how to solve this problem...

    if anyone's got some sort of light, past experiences, etc...
    thanx

    absorbent

  2. #2
    SitePoint Guru siphilp's Avatar
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Fife, Scotland
    Posts
    663
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    are all the recipients using the same mail client. That's where the problem may lie?

    Si

  3. #3
    SitePoint Member
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    United Kingdom
    Posts
    4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi,

    have you set the .BodyFormat = 0 and .MailFormat = 0 as these help with MIME types

    Digga


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •