SitePoint Sponsor

User Tag List

Results 1 to 5 of 5

Thread: removing apache

  1. #1
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    removing apache

    Hi,
    how can I remove apache server completely ~ including the service path and the folders~~
    I removed the folder Apache group after removing the software... then I try to reinstall the APache~~ I end up getting "Internal Error 23352" wat does that means ?

    Do any1 has anything to reolsve my problem~~ pleaseeee
    I cant afford to reformat my pc just for this~~~~~ :'(

    any1 please give me a solution asap~~

  2. #2
    ********* wombat firepages's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Perth Australia
    Posts
    1,717
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    what version ? , did you use the apache msi installer ? - if so did you use the uninstaller or just delete stuff ?

    either way I think you have other issues as an existing installation of apache should not upset another installation anyway.

    If you have Apache installed and it is running (check in services) then you wont be able to install to the same location whilst it is running.

  3. #3
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Any suggestions where the issue is from..?
    Wat I did previously was Uninstall the Software (Apache Server) and then I delete the folder of tat program... (Wish to hv a clean installation after tat) but end up getting this problem

  4. #4
    Your Lord and Master, Foamy gold trophy Hierophant's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Lancaster, Ca. USA
    Posts
    12,305
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Did you reboot after you removed it? It may still be in memory.
    Wayne Luke
    ------------


  5. #5
    SitePoint Enthusiast
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    52
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Talking

    Hi,
    Thanks every1 : )
    I solved the problem~~ erm~~ I downloaded many versions of Apache HTTP server (how stupid am I) to try to reinstall the server... And the problem is actually cause by my "Windows Installer".. The Installer is not up to date (Well I don't know why I can install it at first ~ and not at the end~ but when I install the latest "Windows Installer" and reinstall again~ it shocked me that every files succeded copied inside~~ : )
    haha

    regards,
    wai kit

    PS: Thanks to all who replied this msg^^


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •